148 Барабаны барабанная установка Tama Yamaha Pearl стойка клемпы аренда Киев ABPG

Аренда звука света сцены тента медиа
Техническое обеспечение мероприятий

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Заказать сейчас

(000)0000000


Барабаны

БарабаниБарабан ndash; ударний музичний інструмент. Його пристрій не відрізняється особливою складністю. Барабан являє собою порожній циліндричний корпус з дерева або металу, до якого, з однієї або із двох сторін прикріплюється мембрана. Вона може бути виготовлена зі шкіри або пластику. Для видобування звуку по мембрані ударяють руками, спеціальними паличками, щітками, калаталом і т.п. Барабани застосовуються у багатьох музичних стилях, від джазу і року до соврмененной поп музики. Крім натуральних матеріалів, таких як дерево і метал, останнім часом для виготовлення барабанів широко використовуються різні полімери.

Ударна установка ndash; це набір ударних інструментів. Стандартна ударна установка складається з барабанів різних типів і розмірів, а також тарілок. Існує кілька основних типів барабанів, які входять до складу ударної установки. Великий барабан може бути одне- або ж двостороннім. Він виробляє низький і глухий звук. Для гри на великому барабані зазвичай використовується колотушка з м'яким наконечником. Також нерідко застосовують педалі. Педаль для великого барабана, він же Бас Барабан, теж бувають декількох видів. Найпоширеніша класифікація це одинарна педаль і подвійна педаль, вона ж у народі "Кардан".

Малий барабан має дві шкіряні мембрани або пластикові мембрани. З тильної сторони для посилення натягнуті пружини, які щільно притиснуті до мембрані. Вони надають барабану характерне звучання. Завдяки пружинам, звук виходить сухим, уривчастим і різким. Пружини можна відключати за допомогою спеціального механізму з важелем, який відводить їх від мембрани. При цьому звук повністю змінюється, стаючи більш глухим. Для гри на малому барабані використовують дерев'яні палички з потовщенням на кінцях.

Крім великого і малого барабанів, до складу ударної установки входять бас барабан, підлоговий том, підвісні томи і тарілки. Можуть бути й інші варіації. Набір барабанів залежить від стилю, в якому грають музиканти.

Ми здаємо в оренду ударні установки і барабани різних типів і комплектацій від кращих світових виробників. Сьогодні кілька великих фірм випускають якісні ударні установки. Традиційно користуються популярністю інструменти компаній Ddrum, Tama, Pearl, DW, Yamaha і електронні барабани Roland. Під цими відомими брендами випускаються кращі барабани і ударні установки для музикантів, що грають на професійному рівні.

Переглянути список доступних барабанів

< Предыдущая статья
DJ оборудование
Следующая статья >
Монтаж сцены



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Отправить запрос

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ОТПРАВКА ЗАПРОСА