148 Виды проекторов DLP LCD графические проекторы аренда Киев 3D mapping проекция

Аренда звука света сцены тента медиа
Техническое обеспечение мероприятий

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Заказать сейчас

(000)0000000


Виды проекторов

Проектори існують вже досить давно і встигли добре себе зарекомендувати. Це досить просте в експлуатації демонстраційне обладнання широко застосовується для показу різних матеріалів як у великих компаніях, так і в невеликих фірмах і навіть у домашніх умовах. Кращі моделі існуючих сьогодні проекторів, завдяки використанню найсучасніших технологій, здатні забезпечувати дуже високу якість зображення. Картинка відрізняється чудовою передачею кольору, яскравістю і контрастністю, що перетворює перегляд будь-якого матеріалу в задоволення.

 



залежно від застосовуваної технології, проектори поділяються на три основні типи: трехтрубочные (CRT), рідкокристалічні (LCD) і микрозеркальные (DLP) проектори. Перші дозволяють одержувати зображення з хорошою контрастністю і натуральній передаванням кольорів. Але, при цьому, вони відрізняються більшими розмірами і вагою. У LCD і DLP проекторів більш потужний світловий потік, порівняно з CRT проекторами. Важать вони також дещо менше, ніж трехтрубочные. CRT проектори часто використовуються в домашніх кінотеатрах для перегляду відео.

 

Технології LCD і DLP більше підходять для показу комп'ютерних матеріалів на конференціях, виставках і презентаціях, а також на святкових шоу. DLP проектори створюють більш натуральне і однорідне зображення. Зрозуміло, крім проектора для отримання якісного зображення необхідний хороший екран, який також важливо підібрати і встановити правильно.

Ми надаємо в оренду високоякісну апаратуру для проведення презентацій, конференцій, рекламних акцій, шоу-програм та інших святкових заходів у Києві. Всі наші проектори відрізняються високою якістю зображення та надійністю в процесі роботи. Наші фахівці підберуть відповідні моделі, доставлять і встановлять проектори та екрани, проконсультують з приводу їх правильної експлуатації. Всі побажання замовника будуть враховані. Ми можемо запропонувати невисокі ціни при відмінній якості.

Якщо ви вирішили взяти в оренду проектор

< Предыдущая статья
Проекционные экраны для проектора
Следующая статья >
Цены и технология постановки лазерного шоу



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Отправить запрос

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ОТПРАВКА ЗАПРОСА