152 Види проекторів

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Види проекторів

Проектори існують вже досить давно і встигли добре себе зарекомендувати. Це досить просте в експлуатації демонстраційне обладнання широко застосовується для показу різних матеріалів як у великих компаніях, так і в невеликих фірмах і навіть у домашніх умовах. Кращі моделі існуючих сьогодні проекторів, завдяки використанню найсучасніших технологій, здатні забезпечувати дуже високу якість зображення. Картинка відрізняється чудовою передачею кольору, яскравістю і контрастністю, що перетворює перегляд будь-якого матеріалу в задоволення.

залежно від застосовуваної технології, проектори поділяються на три основні типи: трехтрубочные (CRT), рідкокристалічні (LCD) і микрозеркальные (DLP) проектори. Перші дозволяють одержувати зображення з хорошою контрастністю і натуральній передаванням кольорів. Але, при цьому, вони відрізняються більшими розмірами і вагою. У LCD і DLP проекторів більш потужний світловий потік, порівняно з CRT проекторами. Важать вони також дещо менше, ніж трехтрубочные. CRT проектори часто використовуються в домашніх кінотеатрах для перегляду відео. Технології LCD і DLP більше підходять для показу комп'ютерних матеріалів на конференціях, виставках і презентаціях, а також на святкових шоу. DLP проектори створюють більш натуральне і однорідне зображення. Зрозуміло, крім проектора для отримання якісного зображення необхідний хороший екран, який також важливо підібрати і встановити правильно.

Ми надаємо в оренду високоякісну апаратуру для проведення презентацій, конференцій, рекламних акцій, шоу-програм та інших святкових заходів у Києві. Всі наші проектори відрізняються високою якістю зображення та надійністю в процесі роботи. Наші фахівці підберуть відповідні моделі, доставлять і встановлять проектори та екрани, проконсультують з приводу їх правильної експлуатації. Всі побажання замовника будуть враховані. Ми можемо запропонувати невисокі ціни при відмінній якості.

Якщо ви вирішили взяти в оренду проектор
< Предыдущая статья
Проекційні екрани для проектора
Следующая статья >
Ціни та технологія постановки лазерного шоу



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ