Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Угода користувача сайтів компанії ABPG

Використовуючи сторінки сайтів компанії ABPG, Ви автоматично погоджуєтеся з нижченаведеними умовами:

1. Ви переглядаєте сторінки ABPG виключно добровільно і берете на себе персональну відповідальність за свої дії за законами України, а також держави, у якому перебуваєте фізично та міжнародним угодам.

2. Адміністрація ABPG не несе ніякої відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання Вами його інформацією і сервісів.

3. Адміністрація ABPG не несе відповідальність за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей, які розміщені на сторінках сайтів, а також за наслідки їх публікації. Думки авторів статей, розміщених на наших сторінках, можуть не збігатися з думкою команди компанії.

4. Часткове або повне відтворення інформації зі сторінок сайтів компанії ABPG дозволяється лише з вказівкою гіперпосилання у вигляді: www.abpg.kiev.ua.

5. Використання матеріалів заборонене без письмової згоди Адміністрації ABPG.

6. Ця Угода може бути змінена або доповнено в будь-який час і без будь-якого повідомлення. Всі зміни набувають чинності відразу після публікації новій редакції.

Дана Угода має характер публічної оферти, є еквівалентом "усної угоди" та у відповідності зі ст. 153-160 Цивільного Кодексу України, має належну юридичну силу.

Надані матеріали сайтів компанії ABPG, включаючи тексти, фотографії, графіка, звук та відео, а також будь-які матеріали захищені авторськими правами, законом про оформлення товару або іншими законами.



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ