152 Проекційні екрани для проектора

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Проекційні екрани для проектора

Для якісної передачі зображення потрібен не тільки проектор. Дуже важливо також правильно підібрати відповідний екран. Зробити це не завжди просто. Є кілька важливих моментів, про які не слід забувати.

Проекційний екран може бути стаціонарним і мобільним. Стаціонарні екрани постійно знаходяться в одному і тому ж приміщенні і зазвичай використовуються в парі з проектором. Мобільний екран тому так і називається, що його можна легко переміщати. Деякі мобільні екрани згортаються відомістю, а інші закріплюються в жорсткій рамі. Управління буває ручним і автоматичним. У другому випадку є електромотор, за допомогою якого екран можна розгортати та згортати. Розмір полотна також може бути різним і залежить від розмірів приміщення.

Екран слід розташувати в приміщенні таким чином, щоб всі деталі зображення було добре видно з самого заднього ряду залу. Екран потрібно повісити досить високо від підлоги. Оптимальним вважається відстань до 120 см від поверхні підлоги до нижнього краю екрана. Перший ряд глядацького залу не повинен бути занадто близько. Для кращого сприйняття він повинен розташовуватися на відстані приблизно вдвічі перевищує висоту екрана. Ширина повинна бути не більше половини відстані до першого ряду. Також не слід забувати про форматі екрану, тобто про співвідношення між висотою та шириною. Найбільш поширений формат екрану ndash; 16:9. Більшість сучасних проекторів призначено для роботи саме в такому форматі. Втім, бувають і інші співвідношення. Наприклад, 4:3 або 2,35:1. Це, так званий, кінематографічний формат.

Важливий момент, на який завжди треба звертати увагу при підборі екрану ndash; поверхню полотна і її відносний коефіцієнт відбиття. Найбільш підходящою вважається біла матова поверхня екрану. Втім, бувають екрани з глянсовою поверхнею і полотном сірого кольору. По напрямку проектування екрани діляться на два типи: прямої та зворотної проекції. При першому варіанті проектор і глядачі перебувають з однієї і тієї ж сторони від екрану. Моторизованный настенный экран призначений для роботи на просвіт. Проектор в даному випадку розташовується з протилежного від глядачів боку.

Ми допоможемо визначитися з вибором проектора і проекційного екрану. Звернувшись до нас, ви отримаєте саме якісне в Києві обслуговування і чудовий результат. У нас ви можете орендувати проектори та екрани прямої та зворотної проекції. Наші клієнти завжди знаходять найбільш оптимальний варіант.

Якщо ви вирішили взяти в оренду проекційний екран
< Предыдущая статья
Проектор
Следующая статья >
Види проекторів



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ