152 Ціни та технологія постановки лазерного шоу

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Ціни та технологія постановки лазерного шоу

Компанія ABPG може запропонувати Вам кілька варіантів лазерного шоу


Анімаційне лазерне шоу


Анімацію можуть проектувати всі види лазерних приладів, які представлені у нас на сайті. Анімація може бути кольоровою або зеленою, в залежності від Ваших побажань.nbsp; Також, вона може відрізнятися за розмірами проекції.nbsp;


Давайте розглянемо технологію реалізації докладніше. На сцені вішається спеціальний просвітний екран - сітка.nbsp; В глибину сцени встановлюється лазер.nbsp; На сітку, в бік, де знаходяться глядачі, подається дим - для досягнення ефекту об'ємності зображення.
На сітку проектується анімація лазером з глибини сцени на глядачів.
nbsp;

Наша мета - це тільки якісного лазерного шоу. Ми створюємо справжній лазерний спектакль, в якому глядач занурюється у чарівну атмосферу лазерного гіпнозу.nbsp;

Для проведення анімаційного лазерного шоу існують необхідні вимоги. Два найважливіших умови - це повна відсутність світла, можливість задимлення простору ( для цього використовуються дим-машини, або генератори туману в залежності від місця проведення шоу).

А ось ще один важливий аспект. Бажаний розмір зображення залежить від потужності лазерного пристрою, а також від відстані від лазера до сітки . Якщо Ви бажаєте отримати зображення розміром 6х6 м - відстань від лазера до сітки має бути не менше 6 м.
Відповідно, зображення 8х8 м - відстань не менше 8 м, а зображення 10х10 м - відстань не менше 10 м.nbsp;

nbsp;

Лазерне шоу з використанням одного лазера

Кольоровий лазер потужністю 1 Вт. Зображення анімації може досягатиnbsp; 4х4 м.
універсальний Прилад. Може використовуватися як в критих та відкритих приміщеннях.
Вартість: 4500 грн (з промальовуванням ролика)

При використанні Зеленого лазера потужністю 6 Вт зображення анімації може досягати розмірів до 10 м. Використовується в невеликих кімнатах і приміщеннях середнього розміру, або на невеликих вуличних площах.

Вартість 11750 грн


Зеленийnbsp; лазер потужністю 10 Вт може видавати зображення анімації до 25х25 м.
Використовується у великих приміщеннях, на великих вуличних площах або open airs.
Вартість 15200 грн
nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;


Променеве лазерне шоу

nbsp;Якщо заповнитиnbsp; місце проведення заходу легким димом, промені лазера, переміщаючись в просторі і змінюючись у кольорі та формі, створять об'ємне лазерне шоу, синхронізований з музикою.
Таке променеве лазерне шоу створить неповторну атмосферу на будь-якому заході -nbsp; будь це диско, рок-концерт або виступ зірок естради.
Кожен лазерний прилад, підключений до окремого незалежного графічному каналу, значно збільшує видовище лазерних ефектів.
Управління лазерними системами проводиться в режимі LIVE.


Комплекти лазерного обладнання та ціни :

Тут наведені приклади комплектів для лазерного шоу:
2 зелених приладу по 10 мВт - 24300 грнnbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;nbsp;
3 зел - приладу по 10 мВт - 36000 грн

nbsp;nbsp;
Змішане лазерне шоу

Найбільш видовищний ефект досягається за допомогою поєднання анімаційного та променевого лазерного шоу. Це дозволить глядачеві поринути у чарівну атмосферу лазерного гіпнозу, де можна втілити свої мрії і фантазії.

Використовуючи комплекти для змішаного лазерного шоу в невеликих закритих приміщеннях і приміщеннях середнього розміру, досягається розмір анімації від 10х10 м.



Так само, наведені варіанти комплектів для змішаного лазерного шоу на великих площах, де зображення анімації може досягати 15х15 м


Комплект обладнання для лазерного шоу можна зібрати зовсім
nbsp;по-різному. Можливості лазера безмежні - Ваші самі фантастичні ідеї стануть реальністю. Ми прагнемо до творчої співпраці, і крім традиційних постановок, будемо раді створити щось унікальне і оригінальна.
Ми впораємося з будь-якими поставленими завданнями.

nbsp;Всі лазерне устаткування пройшло відповідну сертифікацію, що підтверджено Санітарними паспортами лазери і "Дозволом про експлуатації лазерного обладнання".



Список доступних лазерів

< Предыдущая статья
Види проекторів
Следующая статья >
Система Layher Event



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ