152 Система Layher Event

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Система Layher Event

Використовуючи одні і ті ж деталі системи в різних комбінаціях базових компонентів в з'єднанні з лади-тельными лісами Layher Allround, Ви можете побудувати:

- сцени з варіантами рівнів і сходами;

- трибуни зі стільцями, лавками, ковшеобразными або відкидними сидіннями;

- сцени вставними опорами в основному для використання всередині приміщень.

Основні деталі Event Системи ndash; алюмінієві траверси і трибунні елементи.
Траверси застосовують з одного боку як сценовую опору, а з іншого боку, у поєднанні з трибунными елементами, як поздовжню балку для встановлення сидінь.
На алюмінієві траверси або на трибунный елемент кладеться Event настил для забезпечення безпеки.

Всі елементи мають стандартні розміри, практичні і легко підганяються. Всі окремі частини легко монтуються, мають невелику вагу, встановлюються вручну з мінімальними витратами. Зверніть увагу на вага наших деталей і на технологію швидкого кріплення. Всі сталеві елементи схильні до гарячого оцинкування і тому вони дуже стійкі до корозії.

Унікальна і высокоуниверсальная технологія Системи Layher Allround, перевірена на конструкціях будівельних лісів, являє собою міцну основу для кріплень для вирівнювання рівнів конструкції, для можливих трапів і проходів і несучих конструкцій.
Лісу Allround можуть комбінуватися з даховими конструкціями і системами Layher для захисту від непогоди.

Швидка і проста збірка, безпечна технологія кріплення, легко відрізняються та марковані окремі елементи і логічну послідовність збірки забезпечують швидкий монтаж і демонтаж сцен і подіумів Layher на будь-якому майданчику.

Сцени у найпростішому виконанні, до високоміцних варіантів ndash; при необхідності, з особливо безпечними огорожами - і міцної дахової конструкцією із стандартних деталей, яка закриває тільки частина сцени необхідну для виступів або рівні зі ступенями для різних хореографічних постановок. Доступ до сцені виконується із стандартних рішень на вибір, залежно від вимог.
Несуча навантаження: 7.5 kN/m2

Event трибуни обираються по мірі необхідності; або без сидінь для забезпечення більшої місткості, або з окремими сидіннями ndash; як альтернатива для створення
більше святкової атмосфери.
Несуча навантаження: 7 .5 kN/m2

Застосування вставних опор дозволяє швидко і недорого монтувати маленькі сцени.
Всі конструкції сцен складаються залежно від їх положення і вимог майданчики, з основного комплекту з набором елементів в обраному типорозмірі і підходами у відповідності з вимогами.

Стандартні трибуни з лавками (алюмінієві\\фанерні конструкції) недорогі і швидко збірні, забезпечують велику місткість глядачів; ковшеподібні сидіння більш привабливі та зручні.

Всі конструкції трибун складаються залежно від їх положення і вимог майданчики, з основного комплекту з набором елементів в обраному типорозмірі і
підходами у відповідності з вимогами.
Список доступних систем будівельних лісів
< Предыдущая статья
Ціни та технологія постановки лазерного шоу
Следующая статья >
Мобільні павільйони, намети, шатри і тенти.



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ