148 Декорирование сцены

Аренда звука света сцены тента медиа
Техническое обеспечение мероприятий

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Заказать сейчас

(000)0000000


Декорирование сцены

Простіше всього доводиться, коли захід планується в приміщенні, де вже є стаціонарна сцена з усіма пристосуваннями і механізмами для її подальшого декорування. Якщо в наявності немає навіть найпростіших дерев'яних підмостків, потрібно споруджувати сцену. В залежності від умов і поставлених завдань сценічна конструкція може бути виготовлена з дерева, спеціальних металевих блоків або навіть надувний.

 

 

У будь-якому випадку професійний декоратор знайде, як довести до досконалості будь-яку конструкцію.
Оформлення сцени, не залежно від виду, теми і масштабу заходу має бути красивим, стильним, сучасним, і, звичайно ж, гармоніювати із загальною концепцією.

 

В ролі декорацій можуть виступати різні матеріали. Декорування тканинами практично завжди безпрограшний хід, адже завдяки своїй різноманітності і майстерності художників тканинні драпіровки цілком самостійно прикрасять будь-яку сцену. Те ж саме можна сказати і про оформлення сцени за допомогою повітряних куль і квітів. З їх допомогою можна легко досягти легкості, святкової атмосфери, створити оригінальні композиції і навіть цілі конструкції, які можна сміливо вважати творами мистецтва.

 

Арки, панно, букети, ікебани, все це у поєднанні з іншими компонентами оформлення сцени швидко створює гарний вигляд і потрібний настрій.

 

Ще один вид декорацій буквально створюється з повітря. Мова йде про надувних конструкціях, аэроменах, ростових ляльок, всіляких кулях, фігурах і пневмогирляндах. Правильно підібране колірне рішення і форма таких декорацій дозволять без особливих зусиль і в досить короткі терміни прикрасити, перетворити до невпізнання саму звичайну сцену.


Різного роду спецефекти є завершальним штрихом у створенні висококласних декорацій. Піротехніка або важкий дим, спалаху вогню або фонтани з СО2 - все це додасть видовищності і динамічність Вашого заходу. Величезний вибір всіляких генераторів і технічних засобів для створення спецефектів дозволить підібрати комплект, який неповторно прикрасить саме Вашу сцену.

< Предыдущая статья
Оформление сцены
Следующая статья >
Аренда барабанов: все гениальное просто



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Отправить запрос

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ОТПРАВКА ЗАПРОСА