148 Проектор для конференций семинаров 3000-20000 ANSI аренда графического проектора

Аренда звука света сцены тента медиа
Техническое обеспечение мероприятий

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Заказать сейчас

(000)0000000


Проектор

Проектор це оптико-механічний пристрій, призначений для проектування зображення н а екран за допомогою світлового випромінювання. Сьогодні проектори різних типів використовуються дуже широко. їх застосовують на виставках, презентаціях, в домашніх кінотеатрах. Сучасний проектор дозволяє отримати дуже яскраве, чітке і контрастне зображення.


Крім самого проектора необхідний і проекційний екран, на якому, власне, і буде з'являтися зображення. Головне призначення будь-якого екрану  якісно і без спотворень відображати картинку, яка на нього проектується. Бувають екрани прямої та зворотної проекції. У першому випадку проктор перебуває з тієї ж сторони, що аудиторія. При використанні зворотної проекції вони розташовуються по різні боки екрану.

Екрани також розрізняються за типом кріплення. Воно може бути настінним або стельовим. Це відноситься до стаціонарних проекційним екранів, які постійно знаходяться на одному і тому ж місці. Крім того, бувають мобільні екрани, які можна легко переносити з місця на місце, в залежності від того, де буде проводитися захід. До переваг останніх відносяться невелика вага, можливість швидко і зручно скласти і розкласти екран.

Розміри екрану залежать від декількох моментів. В першу чергу, зрозуміло, від розмірів приміщення і особливостей його планування. Також важливим чинником є кількість глядачів і особливості розташування місць у залі. Екран має бути добре видно на останньому ряду. Для цього нижня крайка екрану повинна розташовуватися не менше 1,2 м від підлоги. У цьому випадку все, що знаходяться в глядацькому залі зможуть добре бачити зображення, а передні ряди не будуть загороджувати екран тим, хто сидить ззаду.

ЗА допомогою сучасного проекційного обладнання можна яскраво і барвисто провести будь-який захід, будь то презентація компанії або проекту, оформлення стенду на виставці і т.д. Ми пропонуємо оренду кращого проекційного обладнання в Києві за прийнятними цінами. У нас представлений широкий асортимент різних моделей проекторів і проекційних екранів. Все, що вам потрібно зробити ndash; це звернутися до нас. Решту ми візьмемо на себе. Залежно від того, яке заплановано, ми підберемо необхідний тип проектора і найбільш підходящий екран. З нашої проекційної апаратурою ви проведете свою презентацію на найвищому рівні.

Якщо ви вирішили орендувати проектор

< Предыдущая статья
Аренда ноутбуков
Следующая статья >
Проекционные экраны для проектора



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Отправить запрос

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ОТПРАВКА ЗАПРОСА