148 Усилители мощности Lab Gruppen Electrovoice для акустических систем Киев аренда

Аренда звука света сцены тента медиа
Техническое обеспечение мероприятий

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Заказать сейчас

(000)0000000


Усилители для акустических систем

ПідсилювачіБудь-яка акустична система створена для того, щоб забезпечувати гарний звук. Одним з найбільш важливих елементів акустичної системи, що визначають її якість, є підсилювач. Аудіосигнал проходить через підсилювач звуку і тільки потім звучить з колонок. Головне завдання підсилювача донести сигнал і збільшити потужність звукових частот без спотворення звуку. Бувають моно, стерео, а також багатоканальні підсилювачі потужності.

Підсилювачі можуть бути різних форм і розмірів, залежно від сфери їх застосування. Наприклад, існують міні підсилювачі, які використовуються в навушниках, mp3-плеєрах. Незважаючи на дуже невеликі розміри, вони здатні багаторазово посилювати звук.

Підсилювач звуку може бути окремим пристроєм або ж бути частиною більш складних звукових систем. Залежно від того, чи є в акустичній системі вбудований підсилювач для колонок, сама система називається активної або пасивною. У активної акустичної системи підсилювач вмонтований в корпус колонки. Якщо використовується зовнішній підсилювач, який являє собою окремий пристрій, то це, так звана, пасивна акустична система.

Підсилювачі можуть бути ламповими або транзисторними. В даний час більшість складають транзисторні підсилювачі, які працюють на мікросхемах. Підсилювачі на лампах сьогодні зустрічаються не надто часто. Основний параметр, що визначає ефективність роботи підсилювача ndash; номінальна потужність на канал.

Для збільшення потужності використовуються також буферні підсилювачі напруги або струму. Зазвичай під буферним підсилювачем мається на увазі буферний підсилювач напруги. Він призначений для зниження вихідного опору джерела. Вихідна напруга, як правило, дорівнює вхідного.

Ми пропонуємо в оренду краще в Києві звукове обладнання та комплекти акустики для проведення будь-яких заходів, де потрібен хороший звук. Зокрема, високоякісні підсилювачі для різних акустичних систем від провідних світових виробників аудіо апаратури. Одними з кращих, на думку професіоналів, вважаються підсилювачі Yamaha, Crown, CrestAudio.

Переглянути список доступних усилитилей для акустичних систем

< Предыдущая статья
Обработка звука
Следующая статья >
Стробоскоп



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Отправить запрос

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ОТПРАВКА ЗАПРОСА