152 Водний екран

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Водний екран

Використання води в якості екрану для проекції зображення ndash; дуже ефектний сценографический прийом, який надає потужний емоційний вплив на глядачів.
Останнім часом в шоу-індустрії і на ринку інформаційних технологій спостерігається рух до нових форм візуалізації інформації. Однією з таких передових ідей є водний екран, або water screen, для використання його в якості проекційної площині. Водний екран призначений для зворотної проекції і складається з водонапірного колектора з безліччю дрібних форсунок, який підвішується до жорсткої конструкції, фермі, штанкетам, стельових балок. Під тиском в колектор подається вода і, падаючи вниз, вона утворює водну площину з безлічі струменів. На цю водну площину, при дотриманні певних умов можна спроектувати відеофільм, відео-слайди, лазерну анімацію, світлові заливки. При цьому досягається візуальний ефект динамічної площині, і на водний екран проектується будь-яке зображення, як статичне і динамічне.
В сценічних умовах і театральних постановках, наша компанія не раз використовувала водяний екран як ефект "Дощу". При грамотній і продуманою схемою постановки і підсвічування, waterfall screen може стати і живим завісою, і прекрасним фоном для декорацій, і використовуватися саме як дощ у танцювальних номерах і театральних мізансценах.
Розмір водного екрана може коливатися від 2 до 20 метрів і більше, залежно від завдань постановки та проекції. Програмована висота підйому водного екрану для повноцінного збереження ефекту водної площині становить 10-12 метрів. У ряді постановок ми використовували водні екрани та великих розмірів з нестандартними рішеннями підвісу.
Фахівці нашої компанії готові запропонувати Вам повний супровід ваших програм в плані підготовки необхідної якості відеоматеріалу і лазерної анімації. Також ми володіємо необхідним парком видеопроекционного і лазерного устаткування для задоволення самих складних і високих вимог.
alt alt
< Предыдущая статья
інтерактивна проекція, інтерактивний підлогу, інтерактивна стіна
Следующая статья >
Туманний екран - Fogscreen



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ