152 Туманний екран - Fogscreen

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Туманний екран - Fogscreen

Туманний екран, або Fogscreen ndash; новітня розробка в сфері шоу-бізнесу і реклами, що дозволяє отримати зображення, ширяюче в повітрі.

Туманний екран - пристрій, який створює з дрібних крапельок води плоску поверхню для демонстрації зображень або відеороликів. Візуально він може виглядати, як димової екран. Вся принадність проекційного екрану Fogscreen полягає в тому, що будь-яке зображення з комп'ютера тепер може висіти в повітрі. Це можуть бути статичні зображення, відео та зображення навіть генерований лазером.

шспользуя два проектори, можна демонструвати одночасно різні зображення на обох сторонах екрану. Ключова особливість туманного екрану - можливість безперешкодно пройти крізь інсталяцію, не зруйнувавши її. Туман випливає з звичайної води, розчиняється протягом декількох секунд після вимикання, не залишаючи ніяких слідів. Глядач може не тільки вільно проходити крізь зображення на туманному екрані, але і керувати ним, використовуючи інтерактивну функцію туманного екрану. На дотик середа здається сухий і прохолодною. Екран може бути прозорим або повністю непрозорим. Проектування на екран Fogscreen здійснюється так само, як на будь-який звичайний екран. шзображение доступно для сприйняття при звичайному денному світлі, однак якість зображення поліпшується при зменшенні освітленості приміщення.

Fog screen являє собою автономний пристрій, який придатний для використання в різноманітних умовах, включаючи казино і клуби, подіуми та демонстраційні зали, виставкові приміщення та зали для переговорів, тематичні парки, наукові центри, музеї, театральні подання, телевізійні заходи, покази мод і корпоративні заходи.

alt alt alt
Список доступних туманних екранів
< Предыдущая статья
Водний екран
Следующая статья >
Звукозапис з живих концертів



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ