152 інтерактивна проекція, інтерактивний підлогу, інтерактивна стіна

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


інтерактивна проекція, інтерактивний підлогу, інтерактивна стіна

інтерактивні проекції

інтерактивна проекція ndash; це інноваційна технологія для рекламного бізнесу, маркетингу, індустрії розваг і відпочинку.
Ви потрапили в область інтерактивної проекції, ndash; світиться зображення на підлозі, стіни, столі, щаблях, ndash; і на цьому місці картинка "ожила", ndash; злетіли метелики, розквітли квіти, пролетів літак, залишилися сліди ваших ніг. Ви неодмінно станете і зверніть увагу на те, що відбувається.

шнтегрируя рекламний сюжет в захоплюючу гру, рекламодавець досягає максимального залучення уваги потенційних покупців, так як, граючи, людина на підсвідомому рівні запам'ятовує бренд, який був використаний в грі.
Для будь-якого товару, послуги або заходи ми створюємо інтерактивні ролики ndash; різноманітні ігри, ефекти, ndash; втілюючи найсміливіші ідеї клієнта.

інтерактивний пол
інтерактивна гра може супроводжуватися інформаційними повідомленнями, музикою і звуками. Наприклад, гравець ударяє по віртуальному м'ячу і чує звук удару; стосується кнопки автомата і монети висипаються з дзвоном.
Самий тривіальний інтерактивний ролик привертає увагу можливістю взаємодії, а якщо він зроблений творчо і на високому професійному рівні, то нікого не залишає байдужим.
Підлогові інтерактивні проекції можуть бути різних розмірів: 1,5Ч2 м; 3Ч4; 4,5Ч6 м і більше.
В інтерактивну підлогову гру можна грати як в темних приміщеннях, так і в яскраво освітлених, на якість зображення це істотно не впливає.
інтерактивний проектор дає зображення на різні поверхні ndash; дерев'яні, ламіновані, кахельні, бетонні, пластикові, асфальт і пр.

інтерактивна стіна
Розроблено ряд настінних інтерактивних проекцій: "Подорож по столицях світу", "Обери свій коктейль", "Облаштуй котедж", "Мисливці за мікробами", "Привітання спонсорам" та інші.
інтерактивні настінні проекції також як і інші мають різні розміри і супроводжується різними ефектами.
Сфера застосування інтерактивних проекцій сама широка.
Це виставкові і торгово-розважальні центри, ресторани, кафе і нічні клуби, концертні майданчики, льодові арени, магазини і автосалони.
Мобільність і компактність проекційних систем дозволяє встановлювати устаткування в офісі, у навчальній аудиторії і будь-якому іншому невеликому приміщенні.

< Предыдущая статья
3D МОНІТОР
Следующая статья >
Водний екран



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ