152 3D МОНІТОР

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


3D МОНІТОР

їх називають "вікном" в тривимірний світ. У самому справі, 3D зображення на екрані виглядає дуже глибоким, всі об'єкти об'ємні, рівень деталізації надзвичайно високий.
3D монітори працюють за принципом стереокино, але є й істотні відмінності. У стереокино, щоб побачити предмети в обсязі, доводиться використовувати окуляри, з синім і червоним фільтрами або окуляри-монітори. Монітор для 3D зображень це не просто плазма високим дозволом, - тривимірний додатково обладнаний спеціальним програмним забезпеченням. За допомогою 3D моніторів візуалізувати тривимірний простір можна без окулярів, їх замінює спеціалізоване програмне забезпечення. Одні і ті ж фільми, програми, відеокліпи, рекламні ролики абсолютно по-різному сприймаються на плоскому екрані і в обсязі. Ви не тільки присутні, але і відчуваєте свою причетність до того, що відбувається.
Контент для 3D моніторів розробляється з допомогою спеціалізованого програмного забезпечення, обробляє відеоматеріали і використовуючи 2D і 3D елементи. За бажанням замовника можна виділити, наприклад, окремі об'єкти. Можна також зробити зображення глибше, застосувавши багаторівневе розшарування кадру.
ndash; значить помітніше! 3d плазма значно більше, ніж 3д монітор, але при цьому ні в чому не поступається за якістю зображення.

alt

< Предыдущая статья
Мобільні павільйони, намети, шатри і тенти.
Следующая статья >
інтерактивна проекція, інтерактивний підлогу, інтерактивна стіна



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ