152 DJ обладнання

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


DJ обладнання

DJ обладнанняВажко уявити сучасну вечірку без діджея за парою "вертушок" такого, що розпалює масове веселощі динамічними треками. Головне завдання діджея ndash; відтворення треків з диска і обробка звуку за допомогою спеціальної dj апаратури.

Але яким би не був він талановитий, і якою б не була величезною його сумка з дисками, а без обладнання завести натовп не вийде. Устаткування діджея досить масивна і дороге. Тому більшість діджеїв користуються технікою, яку надають йому організатори заходи. шсключением, хіба що, є гуру світу діджеїв, які довіряють лише своїй техніці. Адже не кожен може дозволити собі оплачувати гонорари професіоналів, працюючи з менш "розкрученими" діджеями та орендуючи dj обладнання.

Устаткування для діджея включає в себе програвачі CD або вінілових дисків (вертушки) і мікшер. Раніше діджеї використовували саме вінілові платівки, вручну змінюючи швидкість. Сьогодні для цієї мети часто застосовується пітч-контроль.

Паралельно відтворюються треки з дисків синхронізуються і зводяться за допомогою мікшера ndash; спеціального пристрою, призначеного для обробки вхідного сигналу. Мікшер має вбудований еквалайзер і регулятори гучності. За допомогою еквалайзера можна прибирати або, навпаки, додавати якісь частоти. Швидкість програвання може регулюватися, завдяки чому dj установка дозволяє отримувати різні звукові ефекти.

Компанія ABPG, як один з ключових гравців на ринку прокату технічного забезпечення концертів і шоу програм надає в оренду також і діджей обладнання. Устаткування для діджеїв у наш час виробляють практично всі компанії, що спеціалізуються на професійної техніки, але найякіснішими і надійними системами устаткування для dj є Pioneer, Vestax, TECHNICS, Numark і Korg. За допомогою високоякісної апаратури цих компаній можна добиватися відмінного звуку і легко досягати бажаних ефектів. Оренда dj обладнання для проведення заходів і вечірок є основною статтею бюджету заходу. Зважаючи на це, наша компанія пропонує прокат dj обладнання кращих брендів за найкращими цінами.

Без якісного dj обладнання не буде хорошого звуку. Тому, краще мати справу з професіоналами, які давно зарекомендували себе. Ми можемо запропонувати прокат кращого в Києві, та, власне, й у всій Україні, dj обладнання. У нас є мікшери і вертушки від провідних світових виробників. Одним словом, все, що необхідно для створення сучасного запального звуку. Взявши в оренду нашу dj апаратуру, ви зможете провести свою дискотеку або вечірку на найвищому професійному рівні.

Але музика музикою, а якщо ж хочеться зробити свою вечірку неординарною і такою, що запам'ятовується, необхідні спецефекти, які можуть зробити які допоможуть генератор піни, генератор генератор диму, туману або ж машина мильних бульбашок. Оренда генератор диму є однією з найпоширеніших і універсальних доповнень до світлового та лазерного оформлення сцени або танцполу. Оренда генератора піни, диму, туману або машини мильних бульбашок включає в себе так само їх заправку видаткової рідиною.

Якщо у вас намічається якесь святковий захід, концерт випускний бал, урочистий вечір з танцями, або просто корпоративна вечірка в сучасних ритмах, то вам просто необхідно звернутися в нашу компанію. Наша dj апаратура незамінна для звукового оформлення будь-якого шоу. Ви зможете скористатися послугами кращих фахівців по звуку і орендувати найсучасніше dj обладнання як у Києві, так і по всій Україні. Вся здається в оренду апаратура ретельно перевірена, налаштована і повністю готова до роботи.



Переглянути перелік доступного DJ обладнання
< Предыдущая статья
Обробка звуку
Следующая статья >
Фото та відео монтаж



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ