152 Фото та відео монтаж

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Фото та відео монтаж

alt
На перший погляд, це зовсім не складна справа, з яким здатний впоратися кожен. Однак, як і скрізь, відео і фото монтаж вимагає досвіду і, прибуття разом з ним майстерності. Потрібно не просто прикріпити кадри один до одного в певному порядку. Як і в будь-якій справі, у відео монтажі є свої секрети. Кінцевий результат повинен бути цікавий для глядача. Монотонне дію на екрані швидко втомить дивляться. Фільм повинен бути інформативним і динамічним. З цією метою монтажер намагається уникати занадто довгі епізодів. Деякі фрагменти доводиться скорочувати. Часто застосовується чергування загальних, середніх і крупних планів. Ще один спосіб надання динамічності ndash; нелінійний монтаж, тобто поєднання різних кадрів в потрібній послідовності. При цьому хронологічний порядок не завжди дотримується. Фрагменти, зняті раніше, можна вставити позаду більш пізніх.

Поряд з відеорядом, чималу роль грає музика та інше звукове оформлення. Фільм можна супроводити поясненням про закадровим текстом. Фонова озвучка повинна бути синхронізована з дією, що відбувається на екрані. Для більш зручного сприйняття при монтажі вставляють субтитри, що відображають час і місце дії. Крім всього цього, можуть застосовуватися різні заставки і відео ефекти.

Ми можемо запропонувати нашим клієнтам не лише фото і відео зйомку, але і подальшу обробку отриманих матеріалів. Наші досвідчені фахівці здійснять високоякісний фото і відео монтаж. Для монтажу цифрових матеріалів необхідно мати відповідне обладнання і знання в області комп'ютерної. Всім цим мають наші фахівці. Кінцевий результат зйомок і монтажу ніколи не розчарує замовника, і він отримає чудовий фільм про урочистій події.

< Предыдущая статья
DJ обладнання
Следующая статья >
Все про оренду ноутбуків



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ