152 Обробка звуку

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Обробка звуку

Обробка звукуДля поліпшення якості і зручності сприйняття звук часто піддається додатковій обробці. При цьому, одне з основних завдань ndash; зниження, а краще повне позбавлення від стороннього шуму. Шуми при звукозапису бувають зовнішніми і внутрішніми. Перші являють собою сторонні звуки навколишнього середовища, які можуть з'являтися з-за поганий звукоізоляції приміщення. Внутрішні шуми утворюються в результаті роботи самої апаратури. Це відбувається якщо обладнання неякісне, або ж воно неправильно налаштований. Можна зменшити шуми шляхом еквалізації. При цьому, прибираються частоти, на яких шумів найбільше.

Крім позбавлення від шумів, є й інші способи обробки звуку. Наприклад, реверберація, при якій відбувається поступове згасання. Цей прийом робить звучання голосу або музичних інструментів більш глибоким і виразним. При реверберації змінюється співвідношення частот. Крім реверберації застосовують ділей-ефекти, тобто, затримку звуку.

Одним з інструментів для обробки звуку є кросовер. Цей пристрій призначений для поділу звукових частот. Крім того застосовуються статичні і динамічні фільтри, які накладають на записаний звук. Статичні фільтри прибирають деякі частоти, а динамічні змінюють співвідношення різних частот.

Для обробки звуку в наші дні застосовуються різні технічні пристрої. Одним з основних апаратів, що дозволяють домогтися потрібного результату, є компресор. Це універсальний пристрій, який служить як для видалення шумів, так і для подальшої обробки за допомогою різних ефектів. За допомогою компресора можна домогтися більш виразного і щільного звучання. Компресор робить дуже гучні звуки тихіше і підвищує загальний рівень сигналу, автоматично регулює гучність, пригнічуючи небажані сплески. В результаті, навіть тихі звуки стають добре чути.

Ми здаємо в оренду звук найвищої якості в Києві. При цьому, ми можемо запропонувати нашим клієнтам цілком прийнятні ціни. шспользуя наше звукове обладнання, ви зможете ефективно обробити звук на професійному рівні.

Переглянути список доступних систем обробки звуку
< Предыдущая статья
Світлодіодні екрани
Следующая статья >
DJ обладнання



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ