152 Гітарні підсилювачі

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Гітарні підсилювачі

Гітарні підсилювачіГітарний підсилювач ndash; це спеціальний пристрій, призначений для формування звуку електричної гітари. Слід відрізняти гітарний підсилювач від аудіо підсилювача. Останній служить для простого посилення звукового сигналу. Гітарний ж підсилювач, поряд зі збільшенням гучності, створює своєрідний звучання, властиве електрогітарі. Перші такі апарати з'явилися ще в 1930-х роках.

Будь-який гітарний підсилювач складається з трьох основних елементів. Це попередній підсилювач, кінцевий підсилювач (підсилювач потужності) і, так званий, кабінет (акустична система). Гітара підключається до попереднього підсилювача. Він є одним з головних компонентів формування звуку електричної гітари. Передпідсилювач підсилює і попередньо обробляє сигнал з інструменту, попередньо формуючи тембр звуку. Потім сигнал з нього надходить на кінцевий підсилювач, а з нього переходить на акустичну систему, яку називають "кабінетом". Кабінет складається з одного або декількох динаміків.

Є різні типи гітарних підсилювачів. Бувають напівпровідникові і лампові моделі. Кожен тип має свої переваги і недоліки. Транзисторні підсилювачі дешевше, у них відсутня мікрофонний ефект з-за якого виникають перешкоди. Лампові легше ремонтувати. Підсилювачі різних видів можуть створювати абсолютно різний звучання.

Гітарні підсилювачі розрізняються по конструкції та дизайну. Комбік (комбопідсилювач) ndash; це підсилювач, в якому в одному корпусі об'єднані всі три компоненти: передпідсилювач, кінцевий підсилювач і акустична система. Є система "стек". Вона складається з "голови" (передпідсилювача і оконечника) і окремого кабінету. Гітарні підсилювачі можуть бути виконані також і у вигляді окремих пристроїв. В цьому випадку є широкі можливості для їх комбінування. Підсилювачі підрозділяються на кілька класів (А, В і А/В), які залежать від якості звуку, електроспоживання та вихідної потужності.

Ми можемо запропонувати різні типи підсилювачів для електричних і бас гітар з досить доступною ціною. Наші гітарні підсилювачі допоможуть створити неповторний звук на концерті або при студійного запису. Коли подумаєте про оренду звуку - згадайте про нас.

Переглянути список доступних гітарних підсилювачів
< Предыдущая статья
Акустичні системи
Следующая статья >
Мікрофони



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ