152 Мікрофони

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Мікрофони

МикрофоныМікрофон ndash; це пристрій, що перетворює звук в електричний сигнал. їх використовують у різних галузях, де потрібна передача сигналу. Мікрофони застосовуються для студійної звукозапису, для живого виконання на концертах та фестивалях, на радіо і телебаченні, а також для звукопідсилення на концертах, зборах, лекціях, презентаціях та інших масових заходах. Не буває універсального мікрофону, який підходить для будь-яких ситуацій. Вибір моделі мікрофона безпосередньо залежить від сфери застосування.

Існує два основних типи мікрофонів, що розрізняються за принципом роботи: динамічні та конденсаторні. Сьогодні найбільш широко поширені динамічні мікрофони. Це пов'язано з їх невибагливістю. Динамічний мікрофон відрізняється надійністю, стійкість до перепадів вологості і температури. З цієї причини такими мікрофонами часто користуються журналісти. Динамічні мікрофони добре підходять для живих виступів на відкритому повітрі.

Конденсаторні мікрофони, порівняно з динамічними, мають більш складним пристроєм. Вони чутливіші до умов навколишнього середовища. Різкі зміни вологості та температури здатні вивести мікрофон з ладу. Однак конденсаторні мікрофони дозволяють домогтися більш м'якого і якісного звучання. У зв'язку з цим, такі мікрофони застосовують при студії звукозапису.

Мікрофони розрізняються за розміром і за зовнішнім виглядом. Вони можуть бути великими і маленькими, важкими або легкими. Є дуже компактні петличні мікрофони, які прикріплюються до одягу. Вони часто використовуються на телебаченні. Крім цього, бувають ручні, головні, настільні, стоечные мікрофони, а також моделі, які кріпляться до музичних інструментів, різних горизонтальних і вертикальних поверхонь.

Кажучи про мікрофони, можна виділити декілька провідних виробників. Найбільш відомі ndash; AKG, Sennheiser, Shure. Вони дозволяють отримати відмінний звук. Ці компанії вже давно є лідерами в розвитку технологій передачі звукового сигналу. їх продукція відрізняється незмінно високою якістю. З мікрофонами AKG і Sennheiser добре знайомі кілька поколінь професійних вокалістів і музикантів у різних країнах світу. Ці мікрофони широко використовуються в студіях звукозапису, в театрах, концертних залах. Розробкою нових моделей мікрофонів займаються найкращі інженери.

Ми можемо запропонувати мікрофони, різних марок, моделей, з різними характеристиками, підходящі для різних потреб. У нас аренда звуку - краща по співвідношенню ціна/якість.

Переглянути список доступних мікрофонів
< Предыдущая статья
Гітарні підсилювачі
Следующая статья >
Підсилювачі для акустичних систем



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ