152 Акустичні системи

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Акустичні системи

Акустичні системиДля звукового оформлення різних заходів ми пропонуємо в оренду професійні акустичні системи від провідних світових виробників, таких як Yamaha, Pioneer та ін. їх продукція відрізняється високою якістю звучання. Завдяки відмінним технічним характеристикам, наші звукові системи забезпечують гарну акустику в будь-якому приміщенні або на відкритому повітрі.

Головне завдання будь-якої акустичної системи ndash; створення якісного звуку. Акустичні системи, залежно від наявності підсилювача, діляться на активні і пасивні. Перші мають вбудований підсилювач, який монтується в корпус колонки. їх гідність ndash; хороша узгодженість з динаміками. Пасивні акустичні системи підключаються до зовнішнього підсилювача потужності. Важливим критерієм, що визначає ефективність звукової системи, є якість акустичних колонок.

Для великих заходів і масових святкових концертів часто використовується лінійний масив. Він являє собою конструкцію з декількох колонок, які розташовуються вертикально один над одним. Такі аудіо системи здатні створювати рівномірний звуковий тиск на великий території. їх застосування дозволяє домогтися набагато більш якісного звуку, ніж при використанні окремих динаміків.

При озвучуванні великих площ, наприклад, на стадіонних концертах або на музичних фестивалях на відкритому повітрі, застосовуються сабвуфери ndash; динаміки, які відтворюють дуже низькі частоти. Сабвуфур є самим потужним динаміком в акустичній системі. Він повинен створювати велику звуковий тиск. Сабвуфери також бувають активними і пасивними. В активних встановлений вбудований підсилювач потужності і кросовер ndash; спеціальний пристрій, який являє собою розділовий фільтр звукових частот. Він розділяє сигнал на кілька частотних діапазонів. Пасивний сабвуфер не обладнаний власним підсилювачем потужності. Він підключається послідовно, разом з колонками.

Наші акустичні системи ndash; оптимальне рішення при організації будь-якого свята, концерти або презентації. Ми пропонуємо найкраще в Києві звукове обладнання - аренда звуку у нас - задоволення для Вас!

Переглянути список доступних акустичних систем
< Предыдущая статья
Організація інтернет трансляції
Следующая статья >
Гітарні підсилювачі



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ