Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


about-company

Про компанію ABPG (ЕйБіПіДжі)

ABPG /Эй Би Пі Джі/ має багаторічний досвід роботи в сфері послуг по технічному забезпеченню видовищних заходів різного виду, будь-якого ступеня складності.

Привет от Codemotion

У списку наших Клиентовмножество великих компаній, популярних виконавців, відомих продюсерів, модельєрів, політиків і державних структур. Про що може свідчити наше портфоліо.

 

Основний вид нашої діяльності ndash; організація концертів, прокат і здача в оренду професійного світлового, звукового обладнання і сценічних конструкцій.

 

Оренда звуку, світла, сцен і генераторів набагато вигідніше, ніж придбання для одноразового або нерегулярного використання. Розуміючи бажання Клієнта,ми сформували велику матеріально технічну базу професійного обладнання, яка може задовольнити будь-який попит.

 

Використовуючи індивідуальний підхід в роботі з кожним Клієнтом, ми забезпечуємо обладнанням проведення "живих концертів, Fashion показів, конференцій, конгресів, презентацій, корпоративних заходів, PR, BTLndash;акцій, весіль, дискотек, днів народжень та багатьох інших заходів.

 

Для успішного проведення подій, ми підібрали професійний колектив для реалізації всіх необхідних робіт по монтажу, налагодження та обслуговування орендованого обладнання.

 

В нашій команді присутні звукотехніки, звукорежисери, світлотехніки, светорежиссеры, сценотехники, діджеї, ви-джеи, фотографи і відеооператори.

 

Використовуючи кращий досвід, ми орієнтуємося на надання тільки якісних послуг.

 

МІСІЯ: МАСШТАБ, РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ, ВИДОВИЩЕ

 

ЦІЛІ КОМПАНІЇ:ЛІДЕРСТВО, ШВИДКІСТЬ і ЯКІСТЬ ЗАДОВОЛЕННЯ ПОТРЕБ КЛІЄНТА

 

ЦІННОСТІ:

 

Професіоналізм:

  • ми використовуємо найкраще сучасне обладнання, міжнародні технології і підходи, відповідають найвищим стандартам. Наша команда висококваліфікованих професіоналів постійно збільшується і складається з кращих людей з величезним потенціалом.
 

Ефективність:

  • так як ми інвестуємо і забезпечуємо кваліфіковане навчання, підготовку та розвиток наших Співробітників, цінуємо успіх, заохочуємо ініціативи та новаторства наших Співробітників і Партнерів, ми чітко націлені на досягнення поставлених завдань. Ми ефективно використовуємо наші ресурси, покращуючи нашу компанію і свої показники ефективності, збільшуємо вартість компанії для власників, створюючи нові можливості для росту і розвитку кожного.
 

Надійність:

  • ми створюємо міцні і прозорі довірчі зв'язку для збільшення ефективності свого бізнесу, бізнесу Клієнтів і Партнерів. Все, що ми обіцяємо, ми виконуємо вчасно. Міцність відносин для нас важливіше будь-якої выгоды.Мы намагаємося і забезпечуємо всебічну індивідуальну підтримку з максимальним захистом інтересів наших Клієнтів і Партнерів 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
 

Суспільство:

  • ми розвиваємо товариство друзів однодумців, в якому живемо, з повагою ставимося до принципам і переконанням наших Клієнтів, Партнерів і Співробітників, створюючи умови для того, щоб усі, хто з нами працюють, мали можливість розвиватися і досягати благополуччя, так само як і ми.



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ