152 Конфеті машина

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Конфеті машина

altСьогодні на святкових заходах часто використовуються різні світлові і звукові ефекти, штучний дим, сніг. Вже досить давно великою популярністю користується прикраса бенкетного залу або концертного майданчика що летять конфетті. Таке видовище завжди виглядає дуже ефектно і привертає увагу гостей. Кольорове або блискуче конфетті з паперу, золотистої або сріблястою фольги, soaring високо в повітря, справляє незабутнє враження на учасників свята, дозволяє створити атмосферу справжнього свята.

Салюти і фонтани із конфетті традиційно використовуються на новорічних виставах. Такий декоративний ефект надає додатковий шарм цим всіма улюбленого з дитинства свята. Крім того, це яскраве видовище все частіше можна бачити на весільних банкетах. Втім, прикрасити літаючими пелюстками можна і будь-яке інше свято. Наприклад, день народження, урочистий концерт або ювілей компанії. У будь-якому випадку глядачі по достоїнству оцінять вашу оригінальність і надовго запам'ятають таке неординарне видовище.alt

Для створення цього ефекту застосовуються спеціальні конфетті машини. Вони потужним рівномірним потоком повітря видувають різнокольорові або блискучі пелюстки, зроблені з паперу або фольги. Наші конфетті машини володіють великою потужністю, яка дозволяє видувати конфетті на відстані декількох метрів. Вони створюють яскравий і тривалий феєрверк із конфетті. Вся використовувана апаратура відрізняється високою надійністю. Застосовувані матеріали абсолютно пожежобезпечні.

Ми пропонуємо своїм клієнтам високоякісне обладнання для проведення масових святкових заходів. Конфетті машина додасть вашому святу барвистість і яскравість. Причому обійдеться це не дуже дорого. Ми пропонуємо цілком доступні ціни. Наші фахівці завжди вам раді. Зверніться до нас і ви отримаєте першокласний свято.

Список доступних конфетті машин
< Предыдущая статья
Генератор диму
Следующая статья >
Лазерне шоу



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ