152

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Ексклюзив

Ексклюзив - це слово сьогодні стало символом успіху, забезпеченості і сучасності. Для того, щоб ваш захід був по-справжньому ексклюзивним, а не пафосним, вам потрібно гарненько подумати над тим, як здивувати глядачів. Однак не варто хвилюватися, компанія ABPG створила спеціально для вас каталог елементів цього мегаэксклюзивного шоу для заходів будь-якого масштабу!
Світлодіодна підлога, якиа змінює колір в такт музиці і рухам танцюристів не дозволить вашим гостям нудьгувати! В той же час вона легка в експлуатації і чудово впишеться в ціле світлове шоу. Це найкраще рішення для гучного нічного прийому!
А для презентації масштабного проекту, наприклад, архітектурного концепту новітньї будівлі, найкраще підійде такий ексклюзивний елемент, як архітектурна проекція. На будинок, що будується, реконструюється або презентується, ви зможете спроектувати будь-яку картинку або відео! Реклама, логотип, проект екстер'єру, захоплююче відео - все, що завгодно. І саме неймовірне видовище сучасних технологій шоу - тривимірна голографічна проекція! Ви зможете відтворити практично реальний тривимірний об'єкт будь-якої форми прямо на сцені, матеріалізувати його «нізвідки» на очах захопленої і ураженої натовпу. Таке шоу назавжди залишиться в пам'яті глядачів, це те, що називається істинним ексклюзивом.


< Предыдущая статья
Фотограф
Следующая статья >
Сервісний центр ABPG



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ