152

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Рації

Багато хто сприймає рації виключно як невід'ємний атрибут старого кіношного розвідника, однак ця думка помилкова. Сьогодні рації використовують замість мобільних телефонів там, де телефонний зв'язок використовувати дорого, незручно, і там, де мережі покриття просто немає.
Оренда рацій послужить вам хорошу службу при організації охорони на великих заходах, при будівництві великих об'єктів, на знімальному майданчику під час таких популярних сьогодні мілітаристичних ігор: страйкбол, пейнтбол та інші. З якісною і зручною рацією кожен учасник гри буде в безпеці, і до того ж зможе відчути себе справжнім спеціальним агентом!
Крім того, туристам і альпіністам не варто навіть розповідати про те, як необхідна рація в горах або дикому лісі, де мобільний зв'язок просто відсутня. З орендованої рацією ви не тільки не отстанете від своєї команди в поході, але і врятуєте своє життя в екстремальних умовах, налаштувавшись на хвилю місцевого МНС.
Будь-який захід на виїзді стане безпечніше і приємніше, якщо ви надасте своїх гостей раціями - вам не доведеться шукати одного гостя на околиці лісу всю ніч.
У компанії APBG ви зможете вибрати рацію на свій смак на необхідний вам термін!
< Предыдущая статья
Проектори та екрани
Следующая статья >
Технічний персонал



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ