152 Глядацькі трибуни світового рівня

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Глядацькі трибуни світового рівня

При проведенні великих розважальних заходів важливо пам'ятати про організацію глядацького сектора, а саме трибун. Глядацькі трибуни - не просто сидячі місця для гостей свята. Правильний підхід до питання організації глядацьких місць характеризує Ваше ставлення до кожного глядача, і саме від комфортної обстановки залежить, чи залишиться він задоволений проведеним часом. Тому компанія ABPG використовує конструкції фірми Layher.
Розроблена фірмою Layher система Event є однією з найпопулярніших у світі. Вона широко використовується для створення збірних трибун, підходять для самих різних заходів - від невеликих міських до рівня світових шоу. Розбірні трибуни Layher можна застосовувати як на відкритій місцевості, так і на закритих майданчиках.

ЗА допомогою системи Layher Event можна збирати трибуни для стадіону різної конфігурації і планування. Це дозволяє організувати зручний доступ до трибун, хороший круговий огляд, доступну висоту сходинок, а також обладнати збірні трибуни лавками, стільцями і закріпленими сидіннями. Також трибуни Layher Event дозволяють надати стоячі мрія при великому потоці людей, а також побудувати окрему VIP-зону з комфортними кріслами і дахом.

Чекайте нових фотографій з останніх заходів, які наша компанія забезпечила глядацькими трибунами.
< Предыдущая статья
Наша матеріальна база поповнилася комплектом звуку BELL VPS-400
Следующая статья >
Компанія ABPG розширює матеріальну базу!



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ