152 Генератор снігу

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Генератор снігу

altНовий рік залишається для більшості одним з найулюбленіших свят. Уявити собі новорічні свята без снігу неможливо. Покрита снігом ялинка є головним символом цього чудового свята. Втім, якщо надворі літо, чекати цієї зими і снігопаду зовсім не обов'язково. Можна і в розпал спекотного літа влаштувати вечірку, що нагадує про сніжної зими. Падаючі в липні пухнасті пластівці снігу справлять на публіку незабутнє враження. Створити такий візуальний ефект не так вже складно. Досить звернутися до професіоналів, які вміють робити штучний сніг.

Щоб отримати сніг у будь-який час року, необхідний спеціальний апарат ndash; генератор снігу. Для створення штучного снігу застосовується рідина, з якої утворюється піна, по своєму зовнішньому вигляду дуже нагадує натуральні пластівці снігу. Сучасної апаратури для шоу-програми використовуються лише нешкідливі для здоров'я і абсолютно безпечні з протипожежної точки зору матеріали і речовини.

Наші досвідчені фахівці в найкоротший термін доставлять і налаштують всю апаратуру. Генератори снігу, пропоновані нашою компанією, відрізняються компактністю, сучасним зовнішнім виглядом і високою надійністю. При цьому вони володіють достатньою потужністю і можуть досить швидко виробляти потрібні обсяги снігу. Управління генератором снігу не відрізняється особливою складністю.alt

У нас є різні моделі генераторів снігу, здатні швидко забезпечити снігопад в будь-якому приміщенні. Неважливо, який сезон за вікном. Відлига весна, спекотне літо або дощова осінь. З нашими генераторами снігу ви в будь-який час року відчуєте на своєму святі свіжість зимового дня. Ваші гості будуть здивовані і дуже раді опинитися на вашій незвичайної вечірці. Вони гідно оцінять вашу неординарність в організації свята.

Список доступних генераторів снігу
< Предыдущая статья
Конференц-системи
Следующая статья >
Генератор диму



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ