152

Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Замовити зараз

(000)0000000


Мобільні кондиціонери - найважливіше погода в домі

Атмосфера у вашому домі, офісі і на вашому заході багато в чому залежить від того, які кліматичні умови створені в приміщенні. Якщо ви хочете, щоб ваше свято пройшло успішно - подбайте про те, щоб вашим гостям було комфортно.
Найкращий помічник у створенні необхідного мікроклімату - мобільний кондиціонер, який ви можете орендувати і легко транспортувати в потрібний вам приміщення. Більш того, ви зможете переміщати мобільний кондиціонер з кімнати в кімнату, що дозволить швидше і ефективніше нагріти або охолодити кілька приміщень одночасно.
Мобільний кондиціонер настільки зручний і простий в транспортуванні, що повністю виправдовує свою назву. Зовні цей агрегат нагадує тумбочку на коліщатках, яка впишеться в будь-який інтер'єр легко і непомітно. Важить мобільний кондиціонер в середньому близько 40 кг, охолоджує приміщення шляхом забору повітря із сусіднього приміщення або з вулиці. Вам потрібно буде лише вивести гнучкий пластиковий шланг. Всі мобільні кондиціонери оснащені ємностями для збору конденсату, а тому не залишають жодних слідів своєї роботи.

< Предыдущая статья
Лазерне шоу
Следующая статья >
Обладнання для презентації



аренда звука аренда света аренда сцены аренда лазера
аренда шатров аренда тента аренда прожектора аренда трибуны




Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ