Оренда звуку світла сцени тенту медіа
Технічне забезпечення заходів

(000)0000000

(000) 000-00-00
(000) 000-00-00
(000) 000-00-00

Група «ТАС» - презентація нового продукту



Презентація нового продукту страхової групи ТАС. "КАСКО. Зелений коридор"26-27 листопада відбувся захід для СГ "ТАС" в заміському готельно-ресторанному комплексіnbsp; GINTAMA Бриз. Був презентований новий продуктnbsp; - "КАСКО. Зелений коридор". 124 гостя - співробітники СГ "ТАС" з різних регіонів України зібралися на дводенну конференцію. Організатор заходу - івент агенство Push-K Solutions.На заході компанія "ABPG", дотримуючись корпоративні кольори продукту, провела гостям екскурс з залу конференції в зелену кімнату. Після закінчення семінару, в холі був погашений світло, приміщення було освітлено рухомими головами Coemar iWash 575. Виходячи з конференц-залу, гості потрапляли в хол, де колони були підсвічені зеленим світлом, по підлозі стелився низький дим. Вихід теж був виділений - гості могли чітко бачити директиву направления.Гости потрапляли в ресторан комплексу через зелений коридор, збудований за допомогою Coemar iWash 575. Зайшовши до приміщення, гості потрапляли в гардероб, де домінував зелений колір за допомогою світлодіодних полосок.Зайдя в зал ресторану, гості були на борту авіалайнера. Антураж лайнера створюється за допомогою 5-ти проекторів:
4 проектора спрямовані на бічні екрани розміром 3х6, зібраних з допомогою ферм, і зображують ряд ілюмінаторів літака, з яких відкривається вид на аеропорт. 1 проектор (Сhristie RoadRunner LX100 (Яскравість 10000 ANSI)) спрямований на центральний экран прямой проекцииnbsp; (225х300 см) і зображує вдалечині салон літака. В той час, коли створювалася ілюзія польоту - пливуть хмари на бічних екранах, по підлозі стелився низький дим.
У ході заходу зал перефарбовується в зелений свет.Зажигаются 16 прожекторів Par 64 36*3W Led на стелях, 4 рухомі голови Coemar iWash 575 надають світла динамики.В цей час проектори створюють на стінах зображення логотипу продукту на фірмовому зеленому фоне.После нагородження співробітників СГ "ТАС" у 12 номінаціях, і закінчення конкурсної програми гості, вийшовши на вулицю, побачили величезний "Зелений коридор", створений за допомогою 30 рухомих голів. Динамічне світло заливав ліс і крони дерев протягом двох годин, висвітлюючи дорогу проїжджаючих повз автомобілів, що ще більше підкреслила тему заходу - "КАСКО. Зелений коридор".

Заліште ваш відгук про Компанії, ваше думка Важлива для нас:


Залишити відгук

Відправити запит

Более 17489 клиентов довольны результатами. Присоединяйтесь!




ВІДПРАВКА ЗАПИТУ